Welkom op de site van Blij jezelf

Iedereen, ook kinderen hebben in het leven met uitdagingen te maken, wat een voorrecht als we ze daarbij mogen ondersteunen en helpen. Wat zou het toch fijn zijn als uw kind straks bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen heeft, een positief zelfbeeld ontwikkeld of grenzen kan aangeven en angst (om te falen) de baas is. Weer blij naar school gaat, vriend(inn)en kan maken of zich beter kan concentreren tijdens schoolwerk. Of bv over verdriet om een scheiding of verlies kan praten, het een plekje kan geven.

Leert omgaan met het (mooie!) hoog gevoelig zijn, het niet meer als last ervaart maar als kwaliteit in het leven en het als zodanig kan benutten. In ieder geval bent u als ouder of verzorger opzoek naar hulp voor uw kind. Als (kinder)coach bied ik een laagdrempelige oplossingsgerichte vorm van hulpverlening aan. Samen met uw kind ga ik opzoek naar; Waar wie ben jij, waar word je blij van en welke kwaliteiten bezit je en wat zou jou kunnen helpen om de problemen die er zijn op te lossen.

De ontdekkingstocht voert ons daarheen waar uw kind weer “blij zichzelf” kan zijn en stevig en vol vertrouwen in de wereld kan staan en zijn of haar problemen de baas kan. Mail of bel mij gerust voor een vrijblijvend oriĆ«nterend gesprek!