Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht in mijn gastenboek

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het is mogelijk dat uw vermelding pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het hebben bekeken.
Wij behouden ons het recht voor om inzendingen te bewerken, te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
Jorike Jorike uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 17 september 2020:
Lieve Barbara,
Wat ben ik blij dat je in ons leven bent gekomen! Toen we je voor het eerst ontmoetten, was C ontzettend uit balans en ze voelde zich vaak ongelukkig. Ze koos jou op basis van je foto op de website (ze had de keuze uit drie maar er was geen enkele twijfel) en voelde zich meteen al op haar gemak bij je. Haar "uurtjes coach Barbara" waren echt genietmomentjes en ik merkte ook al snel verandering in haar gedrag en zelfverzekerdheid. Maar ook mij heb je in het proces op een hele respectvolle manier bewust gemaakt van mijn rol in haar gevoelens. C en ik zijn door haar coaching allebei weerbaarder en gelukkiger geworden. Nu, na twee jaar hebben we nog steeds contact en doet C af en toe een "uurtje coach Barbara", gewoon omdat ze het super fijn vindt
en ik hoop dat dat nog lang zo blijft!
Sofia Sofia uit Leiden heeft geschreven op 16 september 2020:
Ik heb Barbara benaderd met een opvoed vraag. Mijn dochter had al een poosje erg boze buien en wilde niet zonder mij tot spelen komen als we samen thuis waren.Omdat mijn dochter nog wat jong is voor coaching ,4 jaar, stelde Barbara voor om een opvoed opstelling met mij ,als moeder te doen. Zo bijzonder om te ervaren wat er gebeurt in zo’n één op één sessie. Ik kreeg duidelijke inzichten waar je op een diepere onbewuste laag bv signalen uitzend naar je kind of ballast met je meedraagt ,wat je weer kan overdragen op volgende generaties. Zo fijn voor mijn dochter dat ik met dingen aan de slag mocht die ook van mij waren, zonder haar te belasten met therapie of begeleiding.Mijn dochter deed niks anders dan mij een spiegel voor houden met haar gedrag. Dankbaar voor deze inzichten.
Maroesja Maroesja uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 11 september 2020:
Op een heerlijke nazomerdag een superleuke coachsessie krijgen met mooie inzichten van een collega (kinder)coach is een dubbel cadeautje.

Ik ben weggegaan met persoonlijke en professionele inspiratie, ideeën en good energy opgedaan!

En dat allemaal door het coacheespel te spelen onder de fijne begeleiding van Barbara. Een verrassend mooie tool waarmee je door o.a. creatieve opdrachten het onbewuste bewust maakt.

Dankjewel Barbabara!!x
Natascha Natascha uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 1 september 2020:
Ik heb Barbara leren kennen als een coach die het kind ECHT ziet en hoort om hem/haar zo weer in zijn/haar kracht te zetten.
Puck van der Krogt Puck van der Krogt uit Alphen aan den rijn heeft geschreven op 28 augustus 2020:
Ik heb de coaching ervaren als een mooi cadeau, het is me nu veel meer helder geworden wat ik (anders) wil. Het was heel prettig om bij jou te zijn vanwege de goede sfeer, ik voelde me veilig en gezien. Je was warm, persoonlijk en lief. Dank je wel Barbara.
Familie Goossens Familie Goossens uit Alphen aan den Rijn heeft geschreven op 26 augustus 2020:
Fantastische tips meegekregen en op een zeer liefdevolle en professionele manier geholpen en geadviseerd.

Bedankt Barbara, je bent een topper!